SECCIÓ

FINESTRES I PORTES PRACTICABLES OSCILOBATIENTS

Gràcies a la tècnica del full ocult i a l’esveltesa dels perfils, les finestres ofereixen una superfície de vidre un 20% més gran que la d’una finestra tradicional. Amb la seva estètica cuidada i discreta, les finestres decoratives treuen el màxim partit a l’elegància de l’alumini per participar a l’harmonia interior i exterior de l’edifici. Per la seva esveltesa també són ideals en rehabilitació, ja que conserven l’aspecte original i alhora aporten el màxim de llum natural.

Primera fusteria de fulla oculta respirant del mercat, permet controlar l’aportació solar del teu habitatge gràcies a una persiana veneciana integrada a la cambra d’aire. Amb el seu disseny contemporani i les seves esveltes línies, les finestres i portes ofereixen, gràcies a la tècnica del full ocult, la màxima superfície de vidre i, per tant, el màxim de llum natural per a la teva llar.

BALCONERA CORREDERA DE 2 RAILS
UN NOU ESTÀNDARD DE LLUM I COMODITAT

La corredissa de 2 rails és la fusteria de la llum per excel·lència, per la seva àmplia obertura a l’exterior, que proporciona el màxim de llum natural a casa teva.  Ofereix una nova balconera corredissa d’alumini amb un rendiment excepcional, combinat amb l’esveltesa i el disseny contemporani.